PRISER: Dem man får – og dem man tager

PRISER jeg  tager FOR MIT ARBEJDE: Som udgangspunkt svarer MINe PRISer til journalistforbundets tariffer, som kan læses VED AT TRYKKE HER. Men jeg forhandler TYPISK en fast sum for OPGAVERNE.
PRISER JEG ER BLEVET BELØNNET MED: NEDENFOR KAN DU LÆSE OM DE PRISER, jEG HAR VÆRET  MED TIL AT MODTAGE FOR MIT ARBEJDE.
Sprogprisen 2017: WEBSITET RET godt at vide om domstolene for journalister VANDT FOR FORMIDLING – JEG HAVDE SKREVET TEKSTEN.
Tvprisen 2013: Maestro, DR1, vandt i kategorien bedste underholdningsprogram – jeg sad i redaktionen som tilrettelægger.
Emmy Award 2003: Tv-serien Nikolaj og Julie på DR1 vandt for BEST DRAMA serieS CATEGoRI – jeg havde researchet de gode historier frem tilmanuskriptforfatterne på serien

LÆS MERE OM SPROGPRISEN 2017:

Dorthe Studsgarth er modtager af Sprogprisen d. 6. april 2017 i kategorien bedste webtekst som forfatter til  Sitet RETgodtatvide.dk  for Domstolsstyrelsen med kommunikationschef Anne Schoen som redaktør og i samarbejde med dygtige mennesker i styrelsen, retterne og webbureauet.

I begrundelsen for bedste hjemmesidetekst hedder det blandt andet:

”Omhuen i formidlingen er imponerende.”

Bag Sprogprisen.dk står Dansk Sprognævn, Sproget.dk, Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Forbundet Kommunikation og Sprog, Modersmål-Selskabet, Retorik Magasinet, Kurtstrand.dk, Djøf og Syntaksis.

Dommerkomiteen har vurderet www.RETgodtatvide.dk ud fra kriterierne:

  •  Levende sprog
  • Modtagerorienteret
  • Klar og korrekt fremstilling
  • Troværdighed
  • Indbydende og visuelt udtryk

Læs mere om prisen på:
domstol.dk
eller denoffentlige.dk

Lyt til interviews med vinderne, lavet af Kurt strand – formand for dommerkomiteen – på Soundcloud.com