GÅ direkte TIL HUMAN DICE’S hjemmeside ved at trykke på firkanten, eller bliv her og læs mere. HUMAN DICE

“Human Dice skal opleves som et fedt digitalt magasin – bare med mere menneskelighed og mindre perfekthed. Hvorfor? Fordi vi synes, at der mangler lige præcis sådan et medie – og fordi vi faktisk kan.”

START-UP

Human Dice bliver en moderne, digital medieplatform med skarpt, spidsvinklet, kurateret indhold, som går i kødet på alle sider af det moderne menneskeliv. Vi er målrettet voksne mennesker og vil med tiden udkomme med både podcasts, tv, artikler, blogs, bøger – og hvem ved, måske et printmagasin.
Det er journalist og forfatter Dorthe Studsgarth der står bag startuppen Human Dice. Hun var bl.a. med til at starte både Kanal 2 og senere TV2 som vært på Nyhederne. Hun har været udenrigskorrespondent i London for TV2, instruktør i DR Dokumentar og redaktionschef på kulturprogrammer. Hun har skrevet fire bøger, vundet Sprogprisen.dk og har i mange år drevet sit eget firma Presenter.dk
Vores fokus og navn hænger sammen med den roman, som Dorthe udgav i efteråret 2018: Himlen over København, som beskriver forskellige sider og stadier af menneskelivet set gennem seks forskellige, men forbundne hovedpersoner en fredag i december. Hjemmesiden hedder Terningeroman – for en terning har jo netop seks sider.

FORANDRINGER

Her på Human Dice vil der med tiden danne sig et univers, hvor vi indkredser nogle af de sider af menneskelivet, som vi alle oplever at være udfordrede af fra tid til anden, fx karriere, søskende, økonomi, parforhold, venskaber, sundhed, sygdom, perfektionisme og vaner. For udfordringerne bliver større og større i takt med, at robotter med kunstig intelligens overtager mange opgaver i virksomheder, familier og samfund – herunder også kommunikationen. Så hvordan navigerer man som menneske under alle dissse forandringer? Og hvordan undgår vi at sammenligne os selv med perfekte mennesker på fx de sociale medier eller med programmerede robotter? Her på Human Dice deler vi erfaringer fra rigtige, ægte mennesker, der selv har været noget igennem, så vi alle kan lære af oplevelserne.
Indtil videre har vi kontor i et kontorfællesskab i det indre København, i Vognmagergade 10 i Filmhuset, som har huset Gutenberghus, hvor man engang trykte magasiner …

MENNESKER

Vi er selv langt fra perfekte mennesker her på Human Dice. Men vi gør os umage. Både vi og koncept, indhold, sites og brugerflader bliver justeret undervejs. Sig til, når der er noget, vi kan gøre bedre. Vi håber, du vil give os en chance og være med på rejsen. Vi lægger blødt ud med en enkelt serie podcasts om omstillinger på arbejdsmarkedet, Kære Karriere, hvor der løbende vil blive lagt nye afsnit op. Samtidig har vi gang i en ny spændende serie – og med tiden også artikler, blogs og videoer. Fælles for det hele bliver, at vi har det enkelte menneske og dets erfaringer i centrum.

Vi vil gerne kendes som Sandfærdige, Journalistiske, Overskudsagtige, Venlige og Tiltrængte.
For der skal være S.J.O.V.T. her på Human Dice.

En af de næste gæster bliver Lisa Holmfjord, der udgiver thrilleren DØDEN ER KUN ET ØJEBLIK på Gyldendal, man 2020. Se hendes hjemmeside her:  Lisaholmfjord.dk