EN BRITISK FORBINDELSE

Tilknytningen til Storbritannien er både af personlig og professionel karakter. Det personlige ligger i en engelsk farmor og svigerinde plus det ene ben i Storbritannien og en omgangskreds der. Det professionelle ligger i den evige perspektivering til – og nysgerrighed på – briter og Storbritannien, som har det med at snuble og rejse sig igen og igen. For hvis der er noget, der kendetegner briter, så er det sejhed og råstyrke.
admin-ajax-phpDet professionelle og det private blev forenet i en korrespondentstilling for TV2 Nyhederne i 1990'erne med bolig gennem fire år i London. 
Foto fra Aftenshowet den 23. juni 2016, hvor briterne stemte om at forlade EU, sammen med Jakob Illeborg, der har været britisk korrespondent for TVA. Der var quiz, a nice cuppa tea og munterhed til tonerne af Midsommervisen, inden det stod klart, at det vitterligt ville blive et farvel til Storbritannien i EU og dermed et regulært BREXIT.
(opdateres)
Vi danskere roder ofte rundt i betegnelserne England og Storbritannien, hvilket blandt andet skyldes at sidstnævnte ikke alene dækker øen Storbritannien + vi mangler betegnelsen united kingdom i det danske sprog, Så her kommer forklaringen. http://www.infoplease.com/uk/language/difference-great-britain-england-isles.html https://da.wikipedia.org/wiki/Storbritannien_(%C3%B8)